Om mig

Janni EleneJeg er tidligere sportsdanser på eliteplan, hvor jeg har deltaget i mange nationale samt internationale konkurrencer, herunder Regionsmesterskaber, Danmarksmesterskaber og Copenhagen Open. Jeg startede til dans da jeg var 6 år gammel hos det, der i dag hedder Aalborg Dansecenter. Jeg kommer fra en dansefamilie, hvor man SKULLE gå til dans i minimum 3 år (indtil man fik sin 3 års nål). Dette gjorde sig gældende for både mig og mine 3 søskende. Derefter måtte vi selv vælge om vi havde lyst til at fortsætte. Og det gjorde vi mange år frem, fordi vi simpelthen elskede det. Med stort engagement, var dansen hele familiens tilværelse. Min far var formand på danseskolen, ligesom han også var buschauffør for hele danseskolen, når vi hver weekend skulle til konkurrence. Min mor brugte mange søvnløse nætter på at designe og sy dansekjoler til vores konkurrencer. 


Jeg stoppede med sportsdansen da jeg var en stor teenager, fordi der kom nogle andre prioriteter i mit ungdomsliv.


I min tidlige voksentilværelse, sneg der sig rigtig mange ekstra kilo på kroppen og i mange år frem, levede jeg med svær overvægt. For knap 4 år siden, lagde jeg min livsstil om og tabte godt og vel 45 kg. Jeg besluttede at jeg ville tage dansen tilbage i min tilværelse og jeg har sidenhen taget uddannelse til Crossdance instruktør, zumbainstruktør, samt kostvejledning. Idag nyder jeg at bruge min tid på at tage børn som voksne med på min danserejse!


Jeg er uddannet socialrådgiver og mor til 3 fantastiske drenge.

UNDERVISERE

MAIKEN

CROSSDANCEINSTRUKTØR

Jeg var faktisk ganske lille, da jeg allerede kunne gå i takt til musikken. I børnehave alderen gik jeg til rytmisk gymnastik og dansede foran spejlet hjemme i mine forældres stue, til alle dansktop klassiskerne. Min rejse gennem dansen og koordinations træning har sidenhen været aerobic/step, funk Dance, cheerleading, jazzdance/moderne dans (på efterskolen) til alt slags rytmisk musik. I mit voksen liv har det været zumba og crossdance, som har optaget mig og i 2022, måtte jeg bare tage crossdance instruktør uddannelsen.

JANNI

CROSSDANCE OG ZUMBAINSTRUKTØR


Jeg er uddannet Zumbainstruktør i 2019

og uddannet Crossdanceinstruktør i 2020


Jeg varetager undervisningen for Rytmigo, Fit4Kids, pardans, Zumba, samt Crossdance.

LOUISE

ZUMBAINSTRUKTØR

Jeg har sammenlagt danset zumba i 15 år hvoraf de 13 år har været som instruktør. Det startede som en tilfældighed. En nabo spurgte, om jeg ville med til zumba i Hjallerup. 1 1/2 år efter var jeg med i et projekt der hed sund by. Her havde man tilknytning til Dronninglund motionscenter. Den daværende instruktør overtalte mig til at tage zumbauddannelsen og i 2010 tog jeg grunduddannelsen. Jeg havde dog ikke fået nok og derfor byggede jeg, 2 år senere i 2012, zumba toning på.